Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για τo «Ant-Man Και Wasp: Κβαντομανία»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2023 08:10 Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για τo «Ant-Man Και Wasp: Κβαντομανία»

«Αντ-Μαν Και Wasp: Κβαντομανία», «Tar», και «Αστερίξ & Οβελίξ: Στο Δρόμο Για Την Κίνα» οι ταινίες της εβδομάδας, στο Cinepolis Γαλαξίας!

Στην Αίθουσα 1 του Cinepolis Γαλαξίας προβάλλεται, η νέα ταινία της Marvel «Αντ-Μαν Και Wasp: Κβαντομανία», η οποία ξεκινά την 5η φάση του MCU!

Στην Αίθουσα 2 προβάλλεται το «Tar»: Από το σεναριογράφο, παραγωγό και σκηνοθέτη Τοντ Φιλντ, έρχεται το TAR, με τη βραβευμένη με Όσκαρ, Κέιτ Μπλάνσετ στον ρόλο της Λύδια Ταρ, μιας πρωτοποριακής μαέστρου που διευθύνει μια μεγάλη γερμανική ορχήστρα. Και το Σάββατο και την Κυριακή το «Αστερίξ & Οβελίξ: Στο Δρόμο Για Την Κίνα». Οι θεότρελοι Γαλάτες επιστρέφουν για μια νέα επική περιπέτεια, με ένα all-star cast σε μια από τις μεγαλύτερες παραγωγές που έγιναν ποτέ!

Το LamiaReport και το Cinepolis Γαλαξίας σας προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για την προβολή της ταινίας «Αντ-Μαν Και Wasp: Κβαντομανία».

Οι προβολές των «Αντ-Μαν Και Wasp: Κβαντομανία», «Tar», και «Αστερίξ & Οβελίξ: Στο Δρόμο Για Την Κίνα» ξεκινούν από την Πέμπτη (16/2).

Οι τυχεροί/ές θα ενημερωθούν με μήνυμα το μεσημέρι της Παρασκευής (17/2) από το LR.

Για να δηλώσεις συμμετοχή ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις στο τέλος του άρθρου.

 

«Αντ-Μαν Και Wasp: Κβαντομανία»

Περίληψη
Στη νέα ταινία των Marvel Studios, «ANT-MAN ΚΑΙ WASP: ΚΒΑΝΤΟΜΑΝΙΑ», η οποία ξεκινά την 5η φάση του MCU, οι υπερήρωες συνεργάτες Scott Lang (Paul Rudd) και Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) επιστρέφουν στις περιπέτειές τους σαν Ant-Man και Wasp. Οι δυο τους, με τους γονείς της Hope, Hank Pym (Michael Douglas) και Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer), η οικογένεια εξερευνά τον Κβαντικό Κόσμο, αλληλεπιδρούν με νέα παράξενα πλάσματα και ξεκινούν μια περιπέτεια που θα τους ωθήσει πέρα απ’ οτιδήποτε θεωρούσαν πιθανό. Ο Jonathan Majors συμμετέχει στην περιπέτεια στον ρόλο του Kang.

Σκηνοθεσία: Πέιτον Ριντ
Ηθοποιοί: Πολ Ραντ, Εβάντζελιν Λίλι, Καθριν Νιουτον, Τζόναθαν Μέιτζορς, Μισέλ Φάιφερ, Μάικλ Ντάγκλας

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Tar»

Περίληψη
Από τον σεναριογράφο, παραγωγό και σκηνοθέτη Τοντ Φιλντ, έρχεται το TAR, με την βραβευμένη με Όσκαρ, Κέιτ Μπλάνσετ στον ρόλο της Λύδια Ταρ, μιας πρωτοποριακής μαέστρου που διευθύνει μια μεγάλη γερμανική ορχήστρα. Η Ταρ βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας της, καθώς προετοιμάζει τόσο την παρουσίαση ενός βιβλίου όσο και την πολυαναμενόμενη ζωντανή εκτέλεση της Πέμπτης Συμφωνίας του Μάλερ. Η ζωή της θα αρχίσει να παίρνει μια απρόσμενα δραματική τροπή. Πρόκειται για μια σπουδή πάνω στη μεταβαλλόμενη φύση της εξουσίας, στον αντίκτυπό της στην κοινωνία και στην ανθεκτικότητα της απέναντι στον σύγχρονο κόσμο.
 

Σκηνοθεσία: Todd Field
Ηθοποιοί: Cate Blanchett, Noemie Merlant, Nina Hoss, Sophie Kauer, Marc-Martin Straub, Adam Gopnik, Mark Strong, Sylvia Flote

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Αστερίξ & Οβελίξ: Στο Δρόμο Για Την Κίνα»

Περίληψη
Με ένα all-star cast και μια από τις μεγαλύτερες παραγωγές που έγιναν ποτέ, οι αγαπημένοι ήρωες των Γκοσινί-Ουντερζό, επιστρέφουν για μία νέα, πρωτότυπη, επική περιπέτεια.
Βρισκόμαστε στο έτος 50 π. Χ. Η αυτοκράτειρα της Κίνας μόλις φυλακίστηκε μετά από πραξικόπημα που υποκίνησε ένας προδότης πρίγκιπας. Με τη βοήθεια ενός Φοίνικα εμπόρου και του πιστού της σωματοφύλακα, η μοναχοκόρη της αυτοκράτειρας, πριγκίπισσα Σασ-Γι, καταφεύγει στη Γαλατία για να ζητήσει βοήθεια από τους δύο γενναίους πολεμιστές Αστερίξ και Οβελίξ, οι οποίοι χάρη στο μαγικό τους φίλτρο διαθέτουν υπεράνθρωπη δύναμη. Οι δύο αχώριστοι ήρωές μας, δέχονται ευχαρίστως να βοηθήσουν την πριγκίπισσα να σώσει τη μητέρα της και να ελευθερώσει τη χώρα της. Έτσι αρχίζει ένα μεγάλο ταξίδι και μια περιπέτεια στο δρόμο προς την Κίνα. Όμως ο Καίσαρας και ο ισχυρός στρατός του, διψασμένοι για μια νέα κατάκτηση, κατευθύνονται επίσης προς το Μέσο Βασίλειο.

Σκηνοθεσία: Γκιγιόμ Κανέ
Ηθοποιοί: Γκιγιόμ Κανέ, Ζιλ Λελούς, Μαριόν Κοτιγιάρ, Βενσάν Κασέλ, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

Ώρες προβολής:

  • «Αντ-Μαν Και Wasp: Κβαντομανία» σε 3D στις 19:00 και στις 22:00 στην Αίθουσα 1
  •  «Tar» στις 20:00 στην Αίθουσα 2
  • «Αστερίξ & Οβελίξ: Στο Δρόμο Για Την Κίνα» Σάββατο & Κυριακή στις 17:00 στην Αίθουσα 2 (Μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά)

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Και επειδή οι πρωτόγνωρες συνθήκες μας επιβάλουν να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον, το Cinepolis Γαλαξίας τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπει ο νόμος για τη λειτουργία των κινηματογραφικών αιθουσών.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση