Κερδίστε εισιτήρια για το ματς Λαμία - Ολυμπιακός

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023 08:26 Κερδίστε εισιτήρια για το ματς Λαμία - Ολυμπιακός

Η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία υποδέχεται στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής την ομάδα του Ολυμπιακού (Κυριακή 19/2, 16:00’) σε ένα παιχνίδι που σύμφωνα και με την ανακοίνωση της ΠΑΕ θα μπορέσουν να το παρακολουθήσουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας και όσοι είχαν αγοράσει εισιτήριο σε ένα από τα δύο τελευταία παιχνίδια με Ιωνικό ή ΟΦΗ.

Το LamiaReport σας προσφέρει 20 εισιτήρια για το σημαντικό αυτό παιχνίδι, τα οποία μπορείτε να κερδίσετε συμμετέχοντας στο διαγωνισμό μας στο Instagram.

Δες εδώ τις προϋποθέσεις για να μπορείς να συμμετάσχεις στο διαγωνισμό του LamiaReport:

  • Πρέπει να είσαι κάτοικος Φθιώτιδας, σύμφωνα και με την αστυνομική σου ταυτότητα που θα επιδείξεις για την παραλαβή του εισιτηρίου.
  • Χρειαζόμαστε το ονοματεπώνυμό σου και το ΑΜΚΑ σου.

Πάρε μέρος ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

 

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή στις 14:00’ και οι νικητές θα παραλάβουν το εισιτήριό τους το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου από τα γραφεία της ομάδας Πλατεία Ελευθερίας 3 (1ος όροφος τηλ. 22310 46506), από τις 09:00’ το πρωί μέχρι τις 2:00’ το μεσημέρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση