Βοιωτία: Υπό επιτήρηση οι τρεις ανήλικοι που κατηγορούνται για το βιασμό της μαθήτριας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023 11:11 Βοιωτία: Υπό επιτήρηση οι τρεις ανήλικοι που κατηγορούνται για το βιασμό της μαθήτριας

Οι περιοριστικοί όροι για να αφεθούν ελεύθεροι..

Με αυστηρούς περιοριστικούς όρους οι τρεις ανήλικοι, ηλικίας από 16 μέχρι 17 ετών, που κατηγορούνται για το βιασμό μαθήτριας που δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το 13ο έτος της ηλικίας της, αφέθηκαν ελεύθεροι μετά από πολύωρη ανακριτική διαδικασία.

Οι κατηγορούμενοι, που είναι και μαθητές Λυκείου, θα είναι υπό την επιμέλεια και την επιτήρηση της επιμελήτριας ανηλίκων Λιβαδειάς και θα έχουν συμβουλευτική παρακολούθηση από ψυχολόγο, επιπλέον θα δίνουν το παρών κάθε 15 ημέρες στο αστυνομικό τμήμα και φυσικά τους απαγορεύτηκε να ξαναπλησιάσουν την 13χρονη. Επιπλέον τους απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα.

Εισαγγελέας και Ανακριτής έκριναν ότι τα συγκεκριμένα αναμορφωτικά μέτρα αντί της προσωρινής κράτησης, θα βοηθήσουν περισσότερο τους ανήλικους να κατανοήσουν τι πραγματικά έκαναν ώστε να μην το επαναλάβουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση