Σύλληψη 43χρονου που εμπλέκεται σε αιματηρό επεισόδιο στη Μαλεσίνα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2023 08:42 Σύλληψη 43χρονου που εμπλέκεται σε αιματηρό επεισόδιο στη Μαλεσίνα

Εμπλέκεται σε τουλάχιστον 25 περιπτώσεις απάτης με αυτοκίνητα που δεν παρέδιδε, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο Εντάλματα σύληψης και μία καταδικαστική Απόφαση Δικαστηρίου…

Συνελήφθη το περασμένο Σάββατο  (18/2) στην Αθήνα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 43χρονος με καταγωγή από τη Μαλεσίνα σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης για απάτες και για βαριά σωματική βλάβη και καταδικαστική απόφαση συνολικής ποινής φυλάκισης 2 ετών για απάτη.

Σύμφωνα με το ενημερωτικό της ΓΑΔΑ, επρόκειτο για τον άνδρα που με καραμπίνα είχε τραυματίσει έναν Ρομά στην κοιλιακή χώρα και το πρόσωπο, το βράδυ της 3ης Δεκεμβρίου του 2021 στην περιοχή του Αγίου Εφραίμ Μαλεσίνας

Σε βάρος του όμως υπήρχε ένταλμα και για απάτες σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών που ήθελαν να αγοράσουν από αυτόν αυτοκίνητα, τα οποία και δεν παρέλαβαν ποτέ. Όπως καταγράφεται ο συλληφθείς με συνεργούς του, κατά το χρονικό διάστημα από το 2014 έως το 2020, ως ιδιοκτήτης επιχείρησης εμπορίας αυτοκίνητων, η οποία από το 2014 και έπειτα δεν ήταν οικονομικά βιώσιμη, αναρτούσε αγγελίες σε ιστοσελίδες του διαδικτύου με αυτοκίνητα προς πώληση. Τα συγκεκριμένα όμως δεν ήταν πραγματικά δικά του αλλά τα είχε βρει στο ίντερνετ και τα παρουσίαζε σε πολύ χαμηλές τιμές για να προσελκύσει αγοραστές!

Στη συνέχεια έπειθε τους υποψήφιους πελάτες να του καταβάλουν χρηματικά ποσά, άλλοτε σε μετρητά, άλλοτε σε τραπεζικούς λογαριασμούς για τη συναλλαγή, χωρίς ποτέ να παραδίδει αυτοκίνητα.

Το παράνομο χρηματικό όφελος που αποκόμισε από την εγκληματική του δραστηριότητα υπολογίζεται σε τουλάχιστον 230.000 ευρώ, ενώ ο αριθμός των υποθέσεων στις οποίες έχει εμπλακεί ανέρχεται σε 25 τουλάχιστον!

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, συγκεντρώνοντας στοιχεία από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, το ΑΤ Λοκρών και το Τμήμα Ασφάλειας Θηβών, κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 43χρονο ο οποίος οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση