30χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο και εντοπίστηκε μετά από πολλές ώρες

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2023 22:46 30χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο και εντοπίστηκε μετά από πολλές ώρες

Κανείς δεν πρόσεξε το αυτοκίνητο που είχε πέσει στο χαντάκι…

Τροχαίο δυστύχημα το μεσημέρι της Πέμπτης (2/3) στο 3ο χιλιόμετρο Λάρισας-Αμπελώνα, όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη – για άγνωστο λόγο – της πορείας του και βρέθηκε σε παρακείμενο χαντάκι.

Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβίσουν τον οδηγό, αστυνομικές δυνάμεις αλλά και τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Δυστυχώς ο περίπου 30 ετών οδηγός μετά τον απεγκλωβισμό του δεν είχε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Σύμφωνα με το larissanet.gr το τροχαίο φέρεται να σημειώθηκε αρκετές ώρες νωρίτερα αφού ο άτυχος οδηγός βρισκόταν σε ακαμψία, αλλά κανείς δεν είχε δει το αυτοκίνητο που βρισκόταν στο χαντάκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση