Στην κηδεία του 35χρονου μηχανοδηγού από το Λιανοκλάδι Πρωθυπουργός, Σταϊκούρας, Οικονόμου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2023 07:36 Στην κηδεία του 35χρονου μηχανοδηγού από το Λιανοκλάδι Πρωθυπουργός, Σταϊκούρας, Οικονόμου

Ο πρωθυπουργός γνώριζε προσωπικά τον 35χρονο μηχανοδηγό - Συντετριμμένοι γονείς, συγγενείς, φίλοι, τον αποχαιρετούν με λευκά τριαντάφυλλα - Βίντεο και φωτογραφίες.

Οδύνη και σπαραγμός στο νεκροταφείο Καισαριανής για την κηδεία του 35χρονου μηχανοδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας Σπύρου Βούλγαρη που έχασε τη ζωή του στα Τέμπη, μετά τη σύγκρουση με το Intercity.

Αυτή την ώρα συντετριμμένοι οι γονείς, οι συγγενείς και οι φίλοι, αποχαιρετούν τον άτυχο νέο με λευκά τριαντάφυλλα στα χέρια, ενώ δεν σταματούν να ψελλίζουν ότι ο αγαπημένος τους Σπύρος έφυγε τόσο άδικα και αναπάντεχα από τη ζωή.

Το «παρών» στην κηδεία έδωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς και οι Χρήστος Σταϊκούρας και Γιάννης Οικονόμου. Σύμφωνα με πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός τον γνώριζε προσωπικά .

Η ταφή του έγινε στο νεκροταφείο Καισαριανής. Τραγική φιγούρα η μητέρα του, η οποία ήταν υποβασταζόμενη.

Στην κηδεία βρέθηκε πλήθος κόσμου, νέα παιδιά, που όλοι συγκινημένοι και με ένα λευκό τριαντάφυλλο στα χέρια έκαναν λόγο για ένα καλό παιδί, που βοηθούσε τους πάντες.

Όταν το φέρετρο έβγαινε από την εκκλησία ακούστηκαν χειροκροτήματα.

Δείτε βίντεο:

Τα συγκινητικά  λόγια του φίλου του

Συγκινητικός ήταν και ο επικήδειος φίλου του 34χρονου. «Μεγάλος ο πόνος μεγάλη η θλίψη, επί 12 λεπτά σε έστειλαν να παλέψεις με τον χάρο. Καταφέρατε να γίνετε παιδιά όλων μας. Να προσέχεις τους μικρότερους γιατί υπάρχουν και μικρότερα παιδιά. Όσο μπορείτε. Δεν έχω λόγια να εκφράσω αυτά που αισθάνομαι. Μεγάλος και βουβός ο θρήνος.

Θέλω πραγματικά να το πω μακάρι να είναι οι τελευταίοι που πληρώνουν. Καλό ταξίδι στην αιωνιότητα Σπύρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση