Ο Φθιώτιδος Συμεών στην παράδοση - παραλαβή της διοίκησης του ΚΕΥΠ (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 08:46 Ο Φθιώτιδος Συμεών στην παράδοση - παραλαβή της διοίκησης του ΚΕΥΠ (ΦΩΤΟ)

Νέος Διοικητής του ΚΕΥΠ, καθώς και Ανώτατος Διοικητής Φρουράς Λαμίας, ανέλαβε ο Ταξίαρχος Ευάγγελος Κατσάρας.

Το δελτίο τύπου:

Την τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοικήσεως του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Υλικού Πολέμου στη Λαμία ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών.

Νέος Διοικητής του ΚΕΥΠ καθώς και Ανώτατος Διοικητής Φρουράς Λαμίας ανέλαβε  ο Ταξίαρχος Ευάγγελος Κατσάρας, παραλαμβάνοντας την σκυτάλη από τον  Υποστράτηγο ε.α. Μιχαήλ Κρητσωτάκη.

Στην τελετή, το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκπροσώπησε ο Διευθυντής Γ.Ε.Π./Δ.Υ.Π. Υποστράτηγος Αρίστος Περρής, ο οποίος υπηρετούσε ως Διοικητής του ΚΕΥΠ κατά την ενθρόνιση του Σεβασμιωτάτου κ. Συμεών. 

Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών απευθυνόμενος στους ανώτατους αξιωματικούς αλλά και στο λοιπό στρατιωτικό προσωπικό μεταξύ άλλων ανέφερε: 

«Το ΚΕΥΠ το έχουν υπηρετήσει σπουδαίοι Διοικητές, οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα στην μέχρι τώρα εκπλήρωση της υψηλής αποστολής του. Νιώθω ιδιαίτερα συγκινημένος διότι ο νέος Διοικητής, Ταξίαρχος Ευάγγελος Κατσάρας, παραλαμβάνει σήμερα από ένα σπουδαίο Αξιωματικό, με αδαμάντινο χαρακτήρα και εμβληματική παρουσία στην περιοχή μας, τον Υποστράτηγο Μιχαήλ Κρητσωτάκη, ο οποίος ανέβασε τον πήχη του ΚΕYΠ πολύ ψηλά και καταλείπει μια σημαντική παρακαταθήκη για τον άξιο διάδοχο του».

Φωτογραφίες: Δημήτριος Ανάγνου

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση