Λαμία: Δέντρο έριξε καλώδια της ΔΕΗ - Κινδύνευσαν αστυνομικοί (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 18:45 Λαμία: Δέντρο έριξε καλώδια της ΔΕΗ - Κινδύνευσαν αστυνομικοί (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Χωρίς ρεύμα μεγάλο μέρος του νότιου τμήματος της πόλης…

Από τύχη δε θρηνήσαμε θύματα νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας (27/3) λίγο μετά τις 17:00’ στην περιοχή της Λαμίας, όταν έσπασε δέντρο και παρέσυρε καλώδια της ΔΕΗ στο οδόστρωμα την ώρα που διερχόταν συμβατικό όχημα της Αστυνομίας!

Ο δυνατός αέρας έσπασε δέντρο στο ύψος περίπου του κόμβου της ΔΕΗ (στο παλιό βενζινάδικο της ΒΡ) στην περίμετρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, και είχε ως αποτέλεσμα ηλεκτροφόρα καλώδια να χτυπήσουν διερχόμενο όχημα της αστυνομίας με το πλήρωμά του να κινδυνεύει άμεσα τόσο από το μεγάλο δέντρο όσο και από το ηλεκτρικό ρεύμα!

Δείτε βίντεο:

Πολύ γρήγορα έτεροι σταθμοί της Αστυνομίας διέκοψαν την κυκλοφορία πεζών στο σημείο και τροχοφόρων στο ρεύμα προς Αθήνα και κάλεσαν συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ και της Πυροσβεστικής.

Από τη ζημιά στη γραμμή είχε ως αποτέλεσμα να βυθιστεί στο σκοτάδι μεγάλο τμήμα της νότιας Λαμίας, ενώ υπήρξε «βύθιση» για μερικά λεπτά σε όλη σχεδόν την πόλη.

Σημειώνουμε ότι ο ξαφνικός δυνατός αέρας νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας (27/3) στην περιοχή της Λαμίας, προκάλεσε κι άλλα προβλήματα στην περιοχή κυρίως με πτώσεις πινακίδων και κλαδιών δέντρων, με την Πυροσβεστική να τρέχει σε πολλά σημεία περιμετρικά της πόλης.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση