Πάσχα με σκι στην Κεντρική Ελλάδα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 11:06 Πάσχα με σκι στην Κεντρική Ελλάδα

Άστατος καιρός όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα και στη Στερεά Ελλάδα…

Μετά από τις πρόσφατες χιονοπτώσεις και σε συνδυασμό με τον καιρό που προβλέπεται για όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα, το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού και Βελουχίου παραμένουν ανοικτά, έχοντας σημαντική ποσότητα χιονιού στις πίστες τους.

Ειδικότερο, το ΧΚ Παρνασσού ανακοίνωσε ημερομηνία κλεισίματος το Μ. Σάββατο 15 Απριλίου, ωστόσο προτρέπει τους εκδρομείς να ενημερώνονται από πριν για την κατάσταση για τη λειτουργία αλλά και για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο βουνό. Τη Μεγάλη Δευτέρα λειτούργησαν τα Κελάρια στα 1750 και στα 1950 μέτρα.

Στα χαμηλότερα υψόμετρα, η θερμοκρασία τη Μεγάλη Δευτέρα, παρουσίασε σημαντική πτώση σε πολλές περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, με τη χαμηλότερη να σημειώνεται (εκτός των Χιονοδρομικών), στο Βουτύρο Καρπενησίου και στη Μυρίκη Καρπενησίου, όπου έπεσε στους 1,9 βαθμούς και στους 2, αντίστοιχα το πρωί.

Στο Μαυρολιθάρι Φωκίδας και στο Λιβάδι Παρνασσού ο υδράργυρος κατέβηκε μέχρι τους 2,4 βαθμούς.

Μονοψήφιο νούμερο θερμοκρασίας και στη Λαμία, όπου το θερμόμετρο έδειξε 9 βαθμούς τα ξημερώματα.

Η γενική πρόβλεψη του καιρού για το Πάσχα ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση