Κριάρι έστειλε γυναίκα στο Νοσοκομείο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Απριλίου 2023 18:28 Κριάρι έστειλε γυναίκα στο Νοσοκομείο

Χωρίς φως τα μισά Τρίκαλα εξαιτίας πελαργού….

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει μια ηλικιωμένη στα Τρίκαλα, μετά από επίθεση που δέχτηκε από κριάρι.

Το ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στην πόλη, καθώς ηλικιωμένη γυναίκα με καταγωγή από χωριό των Τρικάλων, έπεσε θύμα επίθεσης ενός κριαριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Trikalanews.gr, πρόκειται για 87χρονη γυναίκα που  μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Τρικάλων, ενώ έπειτα λόγω της κατάστασής της κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή της στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας.

Η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη, καθώς φέρει σοβαρά τραύματα στην κοιλιακή χώρα.

Blackout στη μισή πόλη

Χωρίς ρεύμα έμεινε μεγάλο τμήμα της πόλης των Τρικάλων, από τον κόμβο Καρδίτσης, πίσω από το Νοσοκομείο, Φλαμούλι και Αγία Μονή.

Αιτία; Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr μια… φωλιά πελαργών (!!!) στον Πυργετό, η οποία και προκάλεσε το εκτεταμένο black out.

Το πρόβλημα προέκυψε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής του Πάσχα και αποκαταστάθηκε στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας, χάρη στις υπερπροσπάθειες των τεχνητών του ΔΕΔΔΗΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση