Θρήνος στο Βόλο για τον 50χρονο πατέρα δύο παιδιών που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 11:52 Θρήνος στο Βόλο για τον 50χρονο πατέρα δύο παιδιών που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Τον εμβόλισε από πίσω αυτοκίνητο…

Θανάσιμα τραυματίστηκε δικυκλιστής, 50 χρονών, ο Χρήστος Περδικούλης, πατέρας δυο παιδιών και εργαζόμενος στην ΜΕΤΚΑ ως επόπτης ηλεκτροσυγκολλητής, όταν το σκούτερ που οδηγούσε ενεπλάκη σε τροχαίο με αυτοκίνητο.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 6.30 σήμερα το απόγευμα, στον περιφερειακό του Βόλου, στο ύψος του κόμβου προς Άλλη Μεριά με κατεύθυνση Ν. Ιωνία.

Ο άνδρας τραυματίστηκε θανάσιμα, καθώς ήταν χτυπημένος στο κεφάλι και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, αυτοκίνητο χτύπησε από πίσω το σκούτερ που οδηγούσε ο άτυχος 50χρονος, με οδηγό έναν 33χρονο.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη και θα σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση