Καθάρισαν τις παραλίες σε Στυλίδα και Ράχες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 08:30 Καθάρισαν τις παραλίες σε Στυλίδα και Ράχες

Το πρωί της Δευτέρας η περιβαλλοντική οργάνωση iSea πραγματοποίηση σε δύο δράσεις παράκτιων καθαρισμών στην παραλία των Ραχών και στον Καλόγερο Στυλίδας σε συνεργασία με το Γυμνάσιο Ραχών και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Στυλίδας.

 Αρχικά, οι μαθητές ενημερώθηκαν για τις επιπτώσεις της θαλάσσιας ρύπανσης αλλά και για τους τρόπους μείωσης των απορριμμάτων στην καθημερινότητα τους. Οι μαθητές απομάκρυναν σημαντικό όγκο μικρών αντικειμένων όπως αποτσίγαρα, μικρά κομμάτια πλαστικού, σχοινάκια, καλαμάκια κ.α.

Οι δράσεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος «Προσφέρω» μιας κοινής προσπάθειας της Procter & Gamble  και της ΑΒ Βασιλόπουλος για καθαρότερες ελληνικές θάλασσες και ακτές.  

Στη δράση συμμετείχαν μέλη της οργάνωσης Wheeling2Help Greece και της Διασωστικής Οργάνωσης Στυλίδας.

Οι δράσεις της περιβαλλοντικής οργάνωσης iSea στην Ανατολική Φθιώτιδα θα ολοκληρωθούν σήμερα Τρίτη 25-04-2023 με τον καθαρισμό της παραλίας στη Γλύφα και ώρα 10:00-12:00.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση