Περιφέρεια: Χρηματοδοτήσεις για την ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Απριλίου 2023 08:42 Περιφέρεια: Χρηματοδοτήσεις για την ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων

Στο Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας…

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός υπέγραψε τις ακόλουθες αποφάσεις ένταξης πράξεων του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Στερεά Ελλάδα 2014-2020» και στον Άξονα Προτεραιότητας: «Υποστήριξη της μετάβασης προς μια οικονομία χαμηλών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα σε όλους τους τομείς»:

1. «Μελέτη ωρίμανσης του έργου: Ενεργειακή Αναβάθμιση Δημοτικού Καταστήματος Ελάτειας του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας». Η πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και η επιλέξιμη δημόσια δαπάνη ανέρχεται σε 12.613,64 ευρώ.

2. «Μελέτη ωρίμανσης του έργου: 'Ενεργειακή Αναβάθμιση του Δημοτικού Καταστήματος Κάτω Τιθορέας». Η πράξη συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ και η επιλέξιμη δημόσια δαπάνη ανέρχεται σε 12.613,64 ευρώ.

3. «Μελέτη ωρίμανσης του έργου: Ενεργειακή Αναβάθμιση Γυμνασίου - Λυκείου Ελάτειας του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας». Η πράξη συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ και η επιλέξιμη δημόσια δαπάνη ανέρχεται σε 26.870,75 ευρώ.

4. «Μελέτη ωρίμανσης του έργου: Ενεργειακή Αναβάθμιση Γυμνασίου - Λυκείου Κάτω Τιθορέας του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας». Η πράξη συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ και η επιλέξιμη δημόσια δαπάνη ανέρχεται σε 26.754,92 ευρώ.

«Συνεργαζόμαστε με τον Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας και κάνουμε το πρώτο βήμα για να υλοποιηθούν οι στοχευμένες δράσεις της δημοτικής αρχής», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και πρόσθεσε: «Με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας μας, ο Δήμος θα εκπονήσει πλέον τις αναγκαίες μελέτες, προκειμένου να υλοποιηθούν τα αντίστοιχα έργα εξοικονόμησης ενέργειας δημόσιων κτιρίων».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση