Ο Μανώλης Γραφάκος σήμερα στο Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Μαΐου 2023 11:09 Ο Μανώλης Γραφάκος σήμερα στο Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας

Θα παρουσιάσει το μεγάλο έργο «Δίκτυο Αποχέτευσης Ακαθάρτων Τιθορέας, Κάτω Τιθορέας και Ελάτειας του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας»…

Ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας Εμμανουήλ Γραφάκος θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη 3 Μαΐου 2023 στο Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας προκειμένου να παρουσιάσει το μεγάλο και πολύ σημαντικό για την περιοχή έργο, του «Δικτύου Αποχέτευσης Ακαθάρτων Τιθορέας, Κάτω Τιθορέας και Ελάτειας του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας».

Το έργο εντάχθηκε στο Ταμείο Ανάκαμψης και ο κ. Γραφάκος από το Σχολαρχείο Τιθορέας στις 18:00’ θα παρουσιάσει την κατασκευή του, η οποία ουσιαστικά ξεκινά από το μηδέν.

Στην παρουσίαση μπορούν να παραβρεθούν όλοι όσοι το επιθυμούν, ώστε να ενημερωθούν για τον τρόπο υλοποίησης του εν λόγω έργου και την σημαντικότητά του, τόσο για την τοπική κοινωνία όσο και για τον Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας συνολικά, καθώς είναι ανοιχτή στο κοινό.

Η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή, απηύθυνε μάλιστα δημόσια πρόσκληση προς όλους του δημότες, καθώς πρόκειται για ένα εμβληματικό έργο, μεγάλης σημασίας για όλη την περιοχή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση