«Θα συνεχίσω να υπηρετώ τους συμπολίτες μου από το νέο μου πόστο»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Μαΐου 2023 09:30 «Θα συνεχίσω να υπηρετώ τους συμπολίτες μου από το νέο μου πόστο»

Το ευχαριστώ του γιατρού Δημήτρη Τζήμα…

Ευχαριστήρια επιστολή, έστειλε ο γιατρός Δημήτρης Τζήμας, το όνομα του οποίου αναφέρθηκε πριν λίγες ημέρες καθώς λόγω του προβλήματος υγείας κινδύνευε με απόλυση από το ΕΣΥ.

Διαβάστε ποιους ευχαριστεί και την υπόσχεση που δίνει στους συμπολίτες του:

«Η οικογένειά μου κι εγώ αισθανόμαστε βαθιά την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε θερμά, από καρδιάς και δημόσια, τους συναδέλφους ιατρούς της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Λαμίας Ε.Ν.ΙΑ.Λ. για την θερμή και έμπρακτη στήριξή τους στο ζήτημα της παρ' ολίγον απόλυσής μου. Αιτία ήταν η αδυναμία μου να επανέλθω στο νοσοκομειακό περιβάλλον για λόγους υγείας, που προκλήθηκαν ως συνέπεια της εκπλήρωσης των καθηκόντων μου κατά τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Φώτη Σερέτη, για την άμεση ανταπόκριση και την επίλυση του ζητήματος με τρόπο ουσιαστικό, καθοριστικό και ωφέλιμο τόσο για εμένα όσο και για τους συμπολίτες μου τους οποίους θα συνεχίσω να υπηρετώ από το νέο πόστο μου, πάντα με συνέπεια και ευσυνειδησία.

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης προς όλους όσους στάθηκαν δίπλα μας από την πρώτη στιγμή αυτής της δύσκολης διαδρομής από τη νόσησή μου μέχρι σήμερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση