Ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας χαιρετίζει το πρώτο post covid ιατρείο στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Μαΐου 2023 07:54 Ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας χαιρετίζει το πρώτο post covid ιατρείο στη Λαμία

Διαβάστε την ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας που υπογράφουν ο Πρόεδρος του Χρήστος - Δημήτριος Γεωργίου και ο Γ. Γραμματέας Ανδρέας Παπατριανταφύλλου, σχετικά με την έναρξη λειτουργίας του Πνευμονολογικού post covid ιατρείου στο Κέντρο Υγείας Λαμίας.

«Ο  Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας  εκφράζει την ικανοποίησή του και χαιρετίζει  με ενθουσιασμό   την έναρξη  λειτουργίας  του πνευμονολογικού  - post covid  ιατρείου  στο  Κέντρο Υγείας  Λαμίας  με  υπεύθυνο  τον  ιατρό – πνευμονολόγο   Κο Δ. Τζήμα  μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων του.

Θεωρούμε  πως  τούτο θα συμβάλει σημαντικά στην  καλύτερη και  αρτιότερη  παρακολούθηση  ενός  σημαντικού  αριθμού  συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν  ακόμη  επιπλοκές  της  νόσου , ως το μόνο  post covid  ιατρείο   που λειτουργεί σε  δημόσια δομή  στη Φθιώτιδα.

Πρωτίστως όμως εκφράζουμε  τη χαρά να έχουμε  και πάλι  μαζί μας  ως  ενεργό   μέλος στο πεδίο της δράσης , τον συνάδελφο  Κο Δημήτρη  Τζήμα,

 ο οποίος  έχοντας  προσφέρει   με αυτοθυσία  τις υπηρεσίες του   στο Γ.Ν. Λαμίας, σε ένα δύσκολο περιβάλλον και σε μία δύσκολη περίοδο  κινδύνευσε  με απόλυση, ως ανταπόδοση  της προσφοράς του!

Του ευχόμαστε  ολόψυχα  υγεία  δύναμη και επιτυχία στα  νέα του καθήκοντα.

Οφείλουμε τέλος  δημόσια να συγχαρούμε  τόσο  την  Ένωση  Νοσοκομειακών  Ιατρών Λαμίας ( Ε.Ν.ΙΑ.Λ  ) ,  για την  έγκαιρη και αποτελεσματική παρέμβασή της, όσο και τον Διοικητή  της  5ης   Υγειονομικής  Περιφέρειας   Κο  Φώτη  Σερέτη    για  την αμεσότητα  με την οποία ενήργησε  και την ευαισθησία που  επέδειξε».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση