Πεζοπορική διαδρομή στο Δέλτα Σπερχειού - Μαλιακού με τον Όμιλο Φίλων Δάσους

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Μαΐου 2023 09:58 Πεζοπορική διαδρομή στο Δέλτα Σπερχειού - Μαλιακού με τον Όμιλο Φίλων Δάσους

Την Κυριακή 14 Μαΐου.

Ετοιμαζόμαστε...

Αυτή την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 ξεκινάμε με πεζοπορία και και εξερεύνηση του Δέλτα Σπερχειού - Μαλιακού! Στην παρέα μας και ο Σύλλογος Γυναικών Ανθήλης.

Κατευθυνόμαστε με τα αυτοκίνητά μας από Λαμία στην πλατεία της Ανθήλης και τις 10.30 το πρωί συγκεντρωνόμαστε και ξεκινάμε βαδίζοντας στο Δέλτα του Σπερχειού, καταλήγοντας στο Μαλιακό.

Βουβάλια & Παπιά, Φλαμίνγκο , Τσικνιάδες , Ερωδιοί ...απ' όλα έχει η περιοχή μας

Γνωρίζουμε, αγαπάμε τις ομορφιές του τόπου μας, προσπαθούμε για την ανάδειξή τους.

Σας περιμένουμε όλους, παλιούς και νέους φίλους μας σε μια πανέμορφη διαδρομή στις εκβολές του Σπερχειού , μια συνολική πεζοπορία περίπου 8 km και διάρκειας 2.30 ωρών

*Η συμμετοχή είναι φυσικά δωρεάν για όλους και η ενημέρωση θα γίνει από το προσωπικό της Μονάδας Διαχείρισης Εθνικών Πάρκων Παρνασσού, Οίτης και Προστατευόμενων Περιοχών Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας (ΟΦΥΠΕΚΑ)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση