Περιπολικό σκάφος και αυτοκίνητο ζήτησαν οι Λιμενικοί από το Φάνη Σπανό

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Μαΐου 2023 18:40 Περιπολικό σκάφος και αυτοκίνητο ζήτησαν οι Λιμενικοί από το Φάνη Σπανό

Συζητήθηκαν κι άλλα θέματα που απασχολούν τους συναδέλφους τους και τις υπηρεσίες…

Επίσκεψη στον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό, πραγματοποίησε η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Νομού Φθιώτιδος προκειμένου να τον ενημερώσουν για τους στόχους αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Όπως σημειώνουν σε δελτίο τύπου, εκ μέρους τους «παρατέθηκαν οι στόχοι και οι επιδιώξεις της Ένωσής μας, καθώς και τα άμεσα και σημαντικά προβλήματα που απασχολούν τους συναδέλφους και τις Υπηρεσίες μας και άπτονται του ενδιαφέροντος της Π.ΣΤ.Ε».

Από τα σημαντικά θέματα που συζητήθηκαν είναι η προμήθεια και η διάθεση  από την Περιφέρεια Στερεάς ενός περιπολικού σκάφους, και ενός περιπολικού οχήματος.

«Ο κ. Σπανός παρακολούθησε με ιδιαίτερη προσοχή τα όσα του παρατέθηκαν  και εξέφρασε τη γενικότερη θετική διάθεσή του και τη βούληση για συνεργασία με την Ένωσή μας, ώστε να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την εκ μέρους της Π.ΣΤ.Ε υποβοήθηση κάθε προσπάθειας επίλυσης των προβλημάτων. Τέλος, προέτρεψε για τη συνέχεια των προσπαθειών μας και τη συνέχεια της όποιας μελλοντικής συνεργασίας με την Ένωσή μας απαιτηθεί», καταλήγει η ανακοίνωση της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Νομού Φθιώτιδος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση