Παραμένουν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης περιοχές του Δήμου Στυλίδας για τον «Ιανό»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Μαΐου 2023 11:09 Παραμένουν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης περιοχές του Δήμου Στυλίδας για τον «Ιανό»

Μέχρι τέλος Οκτωβρίου…

Με εξουσιοδότηση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, έδωσε παράταση της Κήρυξης σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας, στις περιοχές Παλαιοκερασιάς, Ραχέων και Αχινού, της Δημοτικής Ενότητας Εχιναίων, του Δήμου Στυλίδας.

Οι συγκεκριμένες περιοχές επλήγησαν από το καιρικό φαινόμενο με την κωδική ονομασία «ΙΑΝΟΣ» και δίνεται ο χρόνος, για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών, τη διαχείριση των συνεπειών των παραπάνω φαινομένων στις πληγείσες περιοχές για την ολοκλήρωση των εκτελούντων και επείγοντος χαρακτήρα έργων, καθώς επίσης και των αναγκαίων δράσεων και παρεμβάσεων για την αποκατάσταση των καταστροφών που προκλήθηκαν.

Η παράταση είναι για χρονικό διάστημα έως 26 Οκτωβρίου 2023.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση