Θύμα άγριου ξυλοδαρμού δημοτικός υπάλληλος

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Μαΐου 2023 23:55 Θύμα άγριου ξυλοδαρμού δημοτικός υπάλληλος

«Ο τραμπούκος δε θα πρέπει να κοιμάται ήσυχος…»

Περιστατικό άγριο ξυλοδαρμού συναδέλφου τους αποκάλυψαν με ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι στο Δήμο Χαλκιδέων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους, υπάλληλος της καθαριότητας δέχτηκε απρόκλητη επίθεση από πολίτη στη Χαλκίδα εν ώρα εργασίας, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο Νοσοκομείο με βαρύτατα τραύματα.

Οι συνάδελφοί του υπόσχονται ότι δε θα αφήσουν να περάσει έτσι το συγκεκριμένο περιστατικό και ο τραμπούκος δε θα πρέπει να κοιμάται ήσυχος.

Η ανακοίνωση:

«Το Σωματείο μας καταγγέλλει την απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε συνάδελφός μας στις 17 Μαΐου από πολίτη στη Χαλκίδα, ενώ ασκούσε τα καθήκοντά του ως υπάλληλος καθαριότητας.

Ο τραμπούκος που χτύπησε, επιφέροντας σοβαρά πλήγματα, τον οικογενειάρχη συνάδελφό μας, να γνωρίζει ότι πλέον δεν θα πρέπει να κοιμάται ήσυχος. Οι τέτοιου είδους “παλικαράδες” καλό είναι να γνωρίζουν, πλέον, πως οι εργαζόμενοι δεν είναι μόνοι τους.

Το Σωματείο μας στηρίζει τον συνάδελφο, είναι δίπλα του με τους Νομικούς του Συνεργάτες και αναμένουμε και από την Δημοτική Αρχή να πράξει και εκείνη τα δέοντα».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση