Οδηγοί προσοχή στην οδό Τυμφρηστού - Διπλής κατεύθυνσης και πάλι ένα τμήμα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Μαΐου 2023 09:41 Οδηγοί προσοχή  στην οδό Τυμφρηστού - Διπλής  κατεύθυνσης και πάλι ένα τμήμα

Δείτε χάρτη…

Μεγάλο μπέρδεμα έχει προκληθεί στον περιφερειακό δρόμο του Αγίου Λουκά, μετά την ολοκλήρωση των έργων και την απόδοση του δρόμου στην κυκλοφορία.

Η μονοδρόμηση που ίσχυε κατά τη διάρκεια των έργων πλέον ισχύει ΜΟΝΟ στο κομμάτι από την οδό Κάλβου μέχρι και την οδό Ψαρών.

Επιγραμματικά, από τον Άγιο Λουκά μέχρι την οδό Κάλβου, ο δρόμος είναι διπλής κυκλοφορίας.

Από την οδό Κάλβου μέχρι την οδό Ψαρών είναι μονόδρομος με ροή προς Άγιο Αθανάσιο.

Από την οδό Ψαρών τα αυτοκίνητα μπορούν να πάνε ΜΟΝΟ προς Άγιο Αθανάσιο. Απαγορεύεται η κυκλοφορία προς Άγιο Λουκά.

Ο δρόμος από την οδό Ψαρών μέχρι και το Βόρειο, είναι διπλής κυκλοφορίας όπως είναι όλα αυτά τα χρόνια και δεν είχε επηρεαστεί ούτε κατά τη διάρκεια των έργων.

Την ανάγκη ενημέρωσης των οδηγών κατέδειξαν  οι κάτοικοι της περιοχής που αντιμετωπίζουν άσχημες συμπεριφορές οδηγών που νομίζουν ότι το κομμάτι από Άγιο Λουκά προς Κάλβου είναι ακόμη μονόδρομος.

«Δεν είναι μόνο η άσχημη συμπεριφορά, αλλά ότι υπάρχει κίονδυνος να γίνει σοβαρό ατύχημα αφού κάποιοι νομίζοντας ότι είναι μονόδρομος, τρέχουν χωρίς να προσέχουν σε στροφές που είναι πολύ κλειστές και χωρίς ορατότητα…», περιγράφουν στο LamiaReport άνθρωποι που μένουν στην περιοχή.

Ο νέος χάρτης:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση