Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Συμμετείχε στις πανελλήνιες και έγραψε τις θέσεις του για την βία κατά των γυναικών

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023 15:58 Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Συμμετείχε στις πανελλήνιες και έγραψε τις θέσεις του για την βία κατά των γυναικών

Όχι μόνο συμμετείχε στις πανελλήνιες εξετάσεις, αλλά είχε την ευκαιρία να αναπτύξει τις θέσεις του για την βία κατά των γυναικών και τον φεμινισμό. Ο λόγος για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος «πάγωσε» το πανελλήνιο με την άγρια δολοφονία της 19χρονης συζύγου του, Καρολάιν, μπροστά στα μάτια της λίγων μηνών κορούλας τους, στη μεζονέτα που διέμεναν στα Γλυκά Νερά.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος συμμετείχε τελικά στις πανελλήνιες εξετάσεις, όπως ήταν και ο διακαής του πόθος, με στόχο να εισέλθει στη Νομική Σχολή. Όπως και οι υπόλοιποι υποψήφιοι των ΓΕΛ, κλήθηκε να γράψει για την βία κατά των γυναικών και τον φεμινισμό. Αυτό ήταν το θέμα που έπεσε φέτος στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας και μάλλον ταίριαξε «γάντι» στον συζυγοκτόνο.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» οργανώθηκε έκτακτη μεταγωγή του πιλότου μαζί με άλλον έναν κρατούμενο προς τις φυλακές Μαλανδρίνου, όπου και έφθασε αργά το βράδυ της Πέμπτης. Εκεί σε ειδική αίθουσα, που έχει διαμορφωθεί για τις πανελλήνιες εξετάσεις, συμμετείχε σήμερα το πρωί κανονικά στη διαδικασία και εξετάστηκε στη Νεοελληνική Γλώσσα.

Τα θέματα έφτασαν στις φυλακές Μαλανδρίνου γύρω στις 9 το πρωί και η διαδικασία ξεκίνησε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Αναγνωστόπουλος είχε διαμαρτυρηθεί έντονα, κατηγορώντας το δικαστήριο, που εκδικάζει σε δεύτερο βαθμό την υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν, ότι βάζοντας δικάσιμο την 1η Ιουνίου, μία ημέρα δηλαδή πριν τις εξετάσεις, καταστρατηγεί θεμελιώδη δικαιώματά του και του στερεί την δυνατότητα να δώσει πανελλήνιες. Ήθελε και να παρίσταται στη δίκη – παρόλο που δεν τον υποχρεώνει ο νόμος – και να μην χάσει την γραπτή εξέταση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση