Έκκληση για αίμα για τον οδηγό του μοιραίου οχήματος που εξετράπη και κάηκε στο Πανόραμα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 19:15 Έκκληση για αίμα για τον οδηγό του μοιραίου οχήματος που εξετράπη και κάηκε στο Πανόραμα

Στο φοβερό δυστύχημα είχε εγκλωβιστεί και είχε καεί μία 32χρονη κοπέλα…

Σοβαρά τραυματισμένοι εξακολουθούν να  νοσηλεύονται 28 ημέρες μετά  στο Θριάσιο Νοσοκομείο Ελευσίνας οι δύο επιβαίνοντες του μοιραίου ΙΧ, το οποίο το απόγευμα της Κυριακής 7 Μαΐου τυλίχθηκε στις φλόγες κινούμενο στο 19.5 χλμ της Ε. Ο. Χαλκίδος Αιδηψού με αποτέλεσμα τον τραγικό και ακαριαίο θάνατο της 32χρονης Ελένης Σουλιώτη από τα Ψαχνά καθώς και τον σοβαρό τραυματισμό των δύο άλλων επιβατών.

Τόσο ο οδηγός Παναγιώτης Σιώζος από τα Ψαχνά όσο και η συνοδηγός Πετρίνα Κούκια από την Χαλκίδα, νοσηλεύονται από το απόγευμα της 7ης Μαΐου στην εντατική  του Θριάσιου Νοσοκομείου σε σοβαρή κατάσταση λόγω πολλαπλών και πολύ σοβαρών  εγκαυμάτων.  Όσoν αφορά τον Παναγιώτη Σιώζο από τα Ψαχνά ο οποίος οδηγούσε, η κατάσταση της υγείας του  δείχνει σταθερά  σημάδια βελτίωσης, υποβάλλεται σε συνεχή χειρουργεία, ενώ τέλος χρειάζεται αίμα.

Για τον λόγο αυτό η οικογένειά του απευθύνει έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει δίνοντας αίμα στο όνομα ΠΑΝΑΓΙΏΤΗΣ ΣΙΩΖΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΥ- ΘΡΙΆΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ.

Πηγή: psaxna.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση