Φθιώτιδα: Η εταιρεία πρότυπο που δίνει γενναίες αυξήσεις στους εργαζόμενους

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 10:55 Φθιώτιδα: Η εταιρεία πρότυπο που δίνει γενναίες αυξήσεις στους εργαζόμενους

Μετά τα bonus έρχονται και αυξήσεις για τους εργαζόμενους της εταιρείας που ξεκινούν άμεσα και φτάνουν μέχρι και 25%.

Τα τελευταία χρόνια η «Agroinvest AEBE» μας έχει εκπλήξει ευχάριστα,  κάθε τέλος του χρόνου, με τα γενναία bonus που δινει στους στους εργαζόμενους, πάνω από 500.000€ συνολικά (2.500€ σε κάθε εργαζόμενο).

Τώρα σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, παρά τη δύσκολη κατάσταση της οικονομίας μας, δίνει το καλό παράδειγμα με αυξησεις στους μισθους των εργαζομένων που ξεκινουν από τέλους αυτου του μήνα.

Όπως μαθαίνουμε μετά από συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα μεταξύ της Διοίκησης της εταιρείας και συγκεκριμένα του Προέδρου της Γιάννη Βογιατζή και του Γενικού Διευθυντή Δημήτρη Σεργιάδη, με τον πρόεδρο των εργαζομένων Νίκο Χάδο, συμφωνήθηκε η αύξηση των αποδοχών όλων των εργαζομένων.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αύξηση των αποδοχών θα φτάσει το 20% έως 25% για τους χαμηλόμισθους (που έχουν μισθό μέχρι και 1.200€) και αύξηση έως 15% για τους υπόλοιπους εργαζόμενους των οποίων ο μισθός ξεπερνά τα 1.200€.

Μακάρι η εμβληματική αυτή εταιρία του τόπου μας να βρει μιμητές και σε άλλες επιχειρήσεις της περιοχής μας και της χώρας, ώστε να βελτιωθεί το εισόδημα των εργαζόμενων που είναι αντιμέτωποι με την ακρίβεια και τον πληθωρισμό και δυσκολεύονται κάθε μήνα να βγάλουν τις υποχρεώσεις τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση