Δήμος Λαμιέων: Μειώνοντας τις εγκαταλείψεις και φροντίζοντας τα ζώα σέβομαι την πόλη μου!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2023 19:42 Δήμος Λαμιέων: Μειώνοντας τις εγκαταλείψεις και φροντίζοντας τα ζώα  σέβομαι την πόλη μου!

Ο Δήμος Λαμιέων και η 5μελης Επιτροπή για τη παρακολούθηση του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς, με στόχο την ενημέρωση για τη φροντίδα και τη μείωση των εγκαταλείψεων των ζώων που περιφέρονται ελεύθερα, κυκλοφορούν το παρακάτω φυλλάδιο το οποίο θα φτάσει με τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑ Λαμίας σε όλους τους δημότες .

Για τον ίδιο σκοπό σε συνεργασία με τον Φιλοζωικό Σύλλογο Φθιώτιδας,από αρχές Σεπτεμβρίου, προγραμματίζονται ενημερωτικές ομιλίες στα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου.

Να υπενθυμίσουμε πως είναι υποχρέωση όλων μας, αυτές τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού, να αφήνουμε ένα μπολάκι με καθαρό νερό σε σημεία που γνωρίζουμε πως θα πάνε τα αδέσποτα ζωάκια της γειτονιάς μας.

Κάνοντας μικρές πράξεις

Αλλάζουμε τη ζωή τους

Αλλάζουμε τη ζωή μας

Βοηθάμε το Δήμο μας

Μειώνοντας τις εγκαταλείψεις και φροντίζοντας τα ζώα σέβομαι την πόλη μου!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση