Λαμία: Ξέρεις πως με μία μόνο αιμοδοσία σώζεις τρεις ζωές; (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Ιουλίου 2023 07:54 Λαμία: Ξέρεις πως με μία μόνο αιμοδοσία σώζεις τρεις ζωές; (ΒΙΝΤΕΟ)

5 λεπτά αρκούν για να δώσεις αίμα!

Μία επίσκεψη στο Νοσοκομείο Λαμίας, ο προβλεπόμενος ιατρικός έλεγχος και η διαδικασία ξεκινά!

Τους καλοκαιρινούς μήνες το αίμα είναι πιο απαραίτητο από κάθε άλλη εποχή του χρόνου. Γίνε και εσύ αιμοδότης και πρόσφερε σε αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη!

Σήμερα βρεθήκαμε και εμείς στο τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λαμίας, κάναμε την "κατάθεσή" μας, μιλήσαμε με τον γιατρό Κωνσταντίνο Κωστούλα, αλλά και με άλλους εθελοντές αιμοδότες...

Δείτε βίντεο:

Δεν έχεις προσφέρει ποτέ αίμα, αλλά θέλεις οπωσδήποτε να το κάνεις;

Εάν έχεις ήδη πάρει την απόφαση να προσφέρεις αίμα με ένα τηλεφώνημα στο Νοσοκομείο Λαμίας, θα μάθεις όλα όσα χρειάζεσαι. Πριν από αυτό μάθε τα βασικά κριτήρια επιλογής των αιμοδοτών, φάε κάτι ελαφρύ τρείς ώρες πριν δώσεις αίμα και φέρε μαζί σου την ταυτότητα σου.

Θα ήθελες να προσφέρεις αίμα, αλλά ακόμη δεν έχεις αποφασίσει;

Έρευνες έχουν δείξει ότι ενώ το 75% του πληθυσμού μπορεί κάποια στιγμή της ζωής του να χρειαστεί μετάγγιση αίματος και μόνο ένα μικρό ποσοστό περίπου 1,5% είναι αιμοδότες. Δεν φαίνεται σωστό, έτσι δεν είναι; Εάν είσαι υγιής, το πιθανότερο είναι ότι μπορείς να προσφέρεις αίμα και έτσι να βοηθήσεις και εσύ να βγουν τα νούμερα. Με μία μόνο αιμοδοσία μπορείς να σώσεις τρείς ζωές, χωρίς να σου κοστίσει τίποτα.

Ωράριο Αιμοληψιών Νοσοκομείου Λαμίας
Καθημερινές πρωί 9:00 - 13:30
Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή απόγευμα 18:00 - 20:00
Σάββατο 10:00 - 12:00
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22313 56160 & 22313 56255

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση