Ελεύθερος με περιοριστικό όρο ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε 41χρονη στη Λάρισα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023 13:38 Ελεύθερος με περιοριστικό όρο ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε 41χρονη στη Λάρισα

Οδηγούσε μεθυσμένος…

Ελεύθερος, με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης οδήγησης οποιουδήποτε είδους τροχοφόρου ή άλλου οχήματος μέχρι την  εκδίκαση της υπόθεσης, είναι ο 76χρονος που το μεσημέρι της Τρίτης παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα με το όχημα του μια 41χρονη στη συνοικία της Νεάπολης.

Ο 76χρονος παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί στην ανακρίτρια και αφού απολογήθηκε αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο που προαναφέραμε.

Οι κατηγορίες που του αποδίδονται αφορούν την επικίνδυνη οδήγηση που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο άλλου, την ανθρωποκτονία από αμέλεια και την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες η ποσότητα αλκοόλ που βρέθηκε στον άνδρα εκείνη την ημέρα ήταν 0.96 gr και ενώ το όριο είναι 0.25 gr.

Η κηδεία της άτυχης γυναίκας τελέστηκε σήμερα στη Λάρισα.

Πηγή: larissanet.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση