Στο σημείο που έπεσε το Canadair η 7η ΕΜΑΚ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Ιουλίου 2023 16:36 Στο σημείο που έπεσε το Canadair η 7η ΕΜΑΚ

Κλήθηκε και μεταβαίνει στο σημείο όπου συνετρίβη το Canadair CL-215 της Πολεμικής Αεροπορίας, η Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης της 7ης ΕΜΑΚ από τη Λαμία με επικεφαλής τον Διοικητή Αντιπύραρχο Χρήστο Πλουμάκη.

Από την πρώτη στιγμή ειδοποιήθηκαν όλες οι επίλεκτες ομάδες από ξηράς και από αέρος για να εξαντλήσουν και την τελευταία πιθανότητα να  υπάρξει κάποια ευχάριστη είδηση για την τύχη των δύο πιλότων.

Όπως ενημέρωσε το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας στο αεροπλάνο της 355 Μοίρας Τακτικών Μεταφορών της 112 Πτέρυγας Μάχης, επέβαιναν δύο ιπτάμενοι, ενώ στην επιχείρηση έρευνας – διάσωσης συμμετέχουν 1 ελικόπτερο Super Puma, 1 ελικόπτερο ΑΒ-205 της Πολεμικής Αεροπορίας και 1 ελικόπτερο S-70 του Πολεμικού Ναυτικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση