Γέννησε μέσα στο ασθενοφόρο στη γέφυρα της Χαλκίδας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2023 10:27 Γέννησε μέσα στο ασθενοφόρο στη γέφυρα της Χαλκίδας

Από τις ευχάριστες ειδήσεις σε μια περίοδο που ο καπνός «μαυρίζει» τις ψυχές μας…

Από το Νοσοκομείο της Θήβας διακομιζόταν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας για να γεννήσει 22χρονη μητέρα, την Κυριακή (23/7) όμως το μωράκι ήταν ανυπόμονο και είπε να βγει στη ζωή πάνω στη γέφυρα της Χαλκίδας.

Η γιατρός και οι διασώστες του ΕΚΑΒ σταμάτησαν το ασθενοφόρο και βάσει πρωτοκόλλου έκαναν τα απαραίτητα για να έρθει το υγιέστατο μωράκι στον κόσμο.

Την ευχάριστη είδηση, μέσα σε μια περίοδο μεγάλης μαυρίλας, έκαναν γνωστή μέσω των κοινωνικών δικτύων οι ίδιοι οι «ήρωες της καθημερινότητάς μας»:

«Το μωράκι ήταν ανυπομονο και γεννήθηκε  καθ οδόν  προς το νοσοκομείο μέσα στο ασθενοφόρο.. μέσα στη δυσκολία  της εργασιακής  μας καθημερινότητας  και μια αχτίδα  φωτός  καλωσορίζοντας  μια νέα ζωή στην γέφυρα  της Χαλκίδας..(όπου και σταματήσαμε το ασθενοφόρο για να πραγματοποιηθεί η γεννα  βάση πρωτοκόλλου)....Μητέρα και βρέφος χαίρουν άκρας υγείας!   Να μας ζήσει... και φυσικά συγχαρητήρια  στην υπέροχη ομάδα Χριστίνα + Βαγγέλη + Σοφία ..»

Να σας ζήσει!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση