Πυρκαγιά στο Νέο Μοναστήρι - Κάηκε κολόνα της ΔΕΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2023 15:11 Πυρκαγιά στο Νέο Μοναστήρι  - Κάηκε κολόνα της ΔΕΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Εμπρησμό καταγγέλλουν οι κάτοικοι…

Χωρίς ρεύμα έμεινε για λίγη ώρα το Νέο Μοναστήρι Δομοκού εξαιτίας πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε γύρω στις 13:30’ το μεσημέρι στην είσοδο του χωριού.

Οι φλόγες βρήκαν στο διάβα τους μια κολόνα της ΔΕΗ προκαλώντας black out στην Κοινότητα, ωστόσο η ηλεκτροδότηση αποκαταστάθηκε προσωρινά από το Διαχειριστή Δικτύου.

Δείτε βίντεο:

Δύο πυροσβεστικά οχήματα από το Κλιμάκιο Δομοκού έφτασαν γρήγορα στο σημείο, ενώ τέθηκε στη διάθεση και πεζοπόρο τμήμα από τη Λαμία. Επιπλέον ένα Canadair επιχειρεί ρίψεις προκειμένου να ανακόψει την πορεία της πυρκαγιάς που κινείται προς την περιοχή της Π.Ε. Λαρίσης.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής πρόκειται ξεκάθαρα για έργο εμπρηστή που θέλησε να εκμεταλλευτεί τον ισχυρό δυτικό άνεμο, σε σημείο που έχει καεί κατ’ επανάληψη στο παρελθόν!

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση