Φθιώτιδα: Και πάλι πάνω από τους 38 βαθμούς ο υδράργυρος

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 30 Ιουλίου 2023 23:57 Φθιώτιδα: Και πάλι πάνω από τους 38 βαθμούς ο υδράργυρος

Η Στυλίδα η πιο ζεστή περιοχή…

Μπορεί ο καύσωνας να υποχώρησε, ωστόσο τις μεσημβρινές ώρες η ζέστη στην περιοχή της Φθιώτιδας και γενικά της ηπειρωτικής χώρας παραμένει έντονη.

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr σε πέντε περιοχές ξεπέρασε τους 38 βαθμούς, με την υψηλότερη στη Στυλίδα Φθιώτιδας 38,3!

Οι οκτώ υψηλότερες μέγιστες θερμοκρασίες κατά τις μεσημεριανές ώρες της Κυριακής 30/07, παρουσιάζονται στον παρακάτω Πίνακα:

Στη Λαμία το θερμόμετρο σταμάτησε στους 34,9 βαθμούς (στις 15:00’ το μεσημέρι). Να σημειώσουμε ότι την Παρασκευή 28 Ιουλίου οι 31,7 ήταν η χαμηλότερη υψηλή θερμοκρασία ημέρας, και η μοναδική μέσα στον Ιούλιο που ο υδράργυρος δεν ξεπέρασε τους 32 βαθμούς! Επιβεβαιώνεται έτσι ως ένας από τους πιο θερμούς «Ιουλίους» με μόλις μία ημέρα ελάχιστης βροχής (στις 5 Ιουλίου).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση