Φθιώτιδα: Πρόλαβαν την πυρκαγιά πάνω από το Παράρτημα ΑμεΑ Δομοκού

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Αυγούστου 2023 09:06 Φθιώτιδα: Πρόλαβαν την πυρκαγιά πάνω από το Παράρτημα ΑμεΑ Δομοκού

Ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις έθεσαν υπό έλεγχο την επικίνδυνη πυρκαγιά…

Πυρκαγιά σε δασική έκταση πάνω από το Παράρτημα ΑμεΑ Δομοκού Φθιώτιδας (πρώην Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Δομοκού) κινητοποίησε λίγο μετά τις 16:00’ της Δευτέρας (31/7) ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

25 πυροσβέστες με εφτά (7) οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα, ενήργησαν στο σημείο μαζί με τα δύο (2) PZL από το αεροδρόμιο Λαμίας για να θέσουν την επικίνδυνη πυρκαγιά άμεσα υπό έλεγχο.

Μάλιστα το ένα εκ των αεροσκαφών βρισκόταν εκείνη την ώρα στον αέρα, αφού διενεργούσε περιπολία λόγω του υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς και ενήργησε άμεσα στο πύρινο μέτωπο.

Δείτε βίντεο με την πρώτη ρίψη του PZL:

Στη μάχη με τις φλόγες και ο δήμος Δομοκού με υδροφόρες και μηχάνημα έργου, παρουσία και του Δημάρχου Χαράλαμπου Λιόλιου.

Πολύ σημαντικό στοιχείο η καθαρισμένη ζώνη πυρασφάλειας που ενισχύθηκε περαιτέρω για την απρόσκοπτη πρόσβαση των πυροσβεστικών οχημάτων στη δασική έκταση.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση