Καμένα Βούρλα: Έσωσαν 4χρονο αγοράκι που πνίγηκε από σουβλάκι

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Αυγούστου 2023 09:38 Καμένα Βούρλα: Έσωσαν 4χρονο αγοράκι που πνίγηκε από σουβλάκι

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός μικρού αγοριού που πνίγηκε από σουβλάκι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο 4χρονος είχε επισκεφθεί, μαζί με την οικογένειά του, το 1ο Θερινό Φεστιβάλ της Ιεράς Μητροπόλης Φθιώτιδος στο Κατασκηνωτικό Κέντρο «Η Αγία Αικατερίνη» στο Καινούργιο Λοκρίδος.

Την ώρα που το παιδάκι έτρωγε σουβλάκι, του στάθηκε ένα κομματάκι στο λαιμό, με αποτέλεσμα το παιδί να μην μπορεί να πάρει ανάσα.

Αμέσως έτρεξαν να βοηθήσουν διασώστες μέλη της Ε.ΠΟ.Μ.Ε.Α ΛΟΚΡΩΝ (Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών ) των Λοκρών και γιατροί που βρισκόταν στο Κατασκηνωτικό Κέντρο, ενώ άμεση και ψύχραιμη ήταν και η αντίδραση των αστυνομικών του ΑΤ Καμένων Βούρλων, που με επικεφαλής την Υποδιοικήτρια του Τμήματος Μαριέττα Δεληστάθη, Αστυνόμος Α',  πήραν το παιδάκι και σε ελάχιστο χρόνο, συνοδεία μηχανής και με χρήση σειρήνων, το μετέφεραν με το περιπολικό στο ΚΥ Καμένων Βούρλων, όπου του έβγαλαν το ξένο σώμα και το παιδί κατάφερε να επανέλθει.

Την όλη επιχείρηση συντόνισε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών, ο οποίος από την πρώτη στιγμή βρέθηκε δίπλα στο 4χρονο αγοράκι και βοήθησε στο να έχει αίσιο τέλος η περιπέτεια υγείας του παιδιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση