«Ένα σακατεμένο κορμί» η αστυνομικός στη Λάρισα - «Είναι το πιο δυνατό περιστατικό ξυλοδαρμού που έχω δει»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2023 15:20 «Ένα σακατεμένο κορμί» η αστυνομικός στη Λάρισα - «Είναι το πιο δυνατό περιστατικό ξυλοδαρμού που έχω δει»

Τι λέει ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας, Αθανάσιος Νταβούρας για τον άγριο ξυλοδαρμό της 43χρονης από τον σύζυγό της.

Στο νοσοκομείο της Λάρισας νοσηλεύεται η 43χρονος αστυνομικός, η οποία ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της και κατέληξε στην εντατική. Η γυναίκα φέρει τραύματα στο πρόσωπο και στην κοιλιακή χώρα, ενώ έχει υποστεί ρήξη νεφρού.

«Είναι από τα πιο γλυκά κορίτσια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, αγαπημένη μου φίλη εδώ και χρόνια και δυστυχώς αυτή τη στιγμή δίνει τη μάχη της», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας, Αθανάσιος Νταβούρας στην εκπομπή Newsroom του ΣΚΑΪ.

«Τέτοια κακοποιητική συμπεριφορά δεν μας είχε γίνει γνωστή. Ίσως να υπήρχε μια ένταση στην οικογένεια, αλλά επουδενί δεν γνωρίζαμε κάτι τέτοιο. Για όνομα του Θεού, θα είχαμε κάνει τα πάντα για να αποτρέψουμε μια τέτοια κατάσταση», απάντησε σε ερώτηση το αν γνώριζε τι συνέβαινε.

«Δεν το γνωρίζω αν έχει συλληφθεί ξανά. Τον γνώριζα τον σύζυγο και λυπάμαι πολύ που αυτός ο άνθρωπος είχε καταλάβει ένα μέρος της κοινωνικής μου ζωής. Δεν θέλω ούτε να τον βλέπω», συνέχισε.

Ο κ. Νταβούρας ανέφερε ακόμη ότι «η συνάδελφος έφτασε στις πρώτες βοήθειες από σταθμό του ΕΚΑΒ γύρω στις 04:30 το πρωί με μεγάλη πίεση 5. Ήταν λίγο πριν πεθάνει. Της έκαναν ανάνηψη και μπόρεσαν να τη σώσουν. Δίνει μάχη και είναι ένα σακατεμένο κορμί. Δεν είμαι σε θέση να πω αν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο. Όταν είσαι από την κορυφή ως τα νύχια κακοποιημένος, αυτό εγκυμονεί κινδύνους».

«Τα παιδιά ήταν εκτός σπιτιού την ώρα που έγινε το περιστατικό και τώρα με τη βοήθεια ψυχολόγων έχουν μεταφερθεί σε ένα ασφαλές περιβάλλον» ανέφερε επίσης ο κ. Νταβούρας. «Είναι το πιο δυνατό περιστατικό ξυλοδαρμού που έχω δει. Τέτοιο περιστατικό ξυλοδαρμού δεν έχω ξαναδεί. Ούτε σε καυγάδες του δρόμου δεν έχω δει τόσο δυνατό επεισόδιο ξυλοδαρμού».

Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Πέμπτης 3 Αυγούστου. Το ζευγάρι είχε έναν έντονο καυγά μέσα στο σπίτι του και κάποια στιγμή ο 52χρονος άρχισε να φωνάζει και να χτυπά με γροθιές την γυναίκα του στο πρόσωπο αλλά και σε όλο του το σώμα με αποτέλεσμα αυτή να αρχίσει να ουρλιάζει.

Οι γείτονες άκουσαν τις φωνές και ειδοποίησαν την αστυνομία. Έφτασε εκεί περιπολικό της αστυνομίας, συνέλαβαν τον 52χρονο, ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου και συνεχίζει να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι, το οποίο έχει δύο παιδιά, είχε συχνά προστριβές, ενώ παλαιότερα είχαν χωρίσει για αυτό το λόγο, ωστόσο είχαν αποφασίσει να δώσουν από κοινού μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους. Επίσης, ο 52χρονος φέρεται στο παρελθόν να είχε ξανά κακοποιητική συμπεριφορά κατά της συζύγου του, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Σημειώνεται πως τηλεφωνική επικοινωνία με την αξιωματικό της ΕΛΑΣ η οποία έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας, είχε το πρωί της Παρασκευής (4/8) ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση