Τροχαία ατύχημα με δύο τραυματίες στο Θεολόγο (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 06 Αυγούστου 2023 18:09 Τροχαία ατύχημα με δύο τραυματίες στο Θεολόγο (ΦΩΤΟ)

Το ένα αυτοκίνητο από τη σύγκρουση βρέθηκε στο χαντάκι…

Σφοδρή σύγκρουση δύο ΙΧΕ σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (6/8) γύρω στις 2 στον ΟΣΜΑΕΣ του Θεολόγου Μαλεσίνας στη συμβολή των οδών «2» και «4».

Η Mercedes με δύο επιβάτες κινούνταν στον κεντρικό δρόμο και ουσιαστικά εμβολίστηκε από το Ford με οδηγό μια κοπέλα που ερχόταν από τον άλλο δρόμο, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο χαντάκι.

Τόσο ο οδηγός όσο και η συνοδηγός του πρώτου οχήματος τραυματίστηκαν στο σώμα και στα πόδια και χρειάστηκε η διακομιδή τους από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης κι από κει στο Νοσοκομείο Λαμίας. Η οδηγός του δευτέρου οχήματος δεν τραυματίστηκε και αρνήθηκε τη μεταφορά της στο ΚΥ για περαιτέρω εξέταση.

Στο σημείο έφτασε αμέσως όχημα της Πυροσβεστικής από το Κλιμάκιο της Αταλάντης που περιπολούσε στην περιοχή, ωστόσο δε χρειάστηκε να βοηθήσει στον απεγκλωβισμό των τραυματιών και αρκέστηκε στην ασφάλιση των οχημάτων ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος ανάφλεξης και εκδήλωσης πυρκαγιάς και στον καθαρισμό του οδοστρώματος που θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο.

Για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί προανάκριση το ΑΤ Λοκρών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση