Σφοδρή σύγκρουση ΙΧ με λεωφορείο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2023 08:16 Σφοδρή σύγκρουση ΙΧ με λεωφορείο

Σε κρίσιμη κατάσταση ο οδηγός του πρώτου οχήματος…

Σφοδρή πλαγιομετωπική σύγκρουση σημειώθηκε στις 17:40’ το απόγευμα της Κυριακής (6/8) στην περιφερειακή οδό της Σκιάθου στο ύψος του πρώην Vicko, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Skiathoslife.gr.

Λεωφορείο των Συγκοινωνιών Σκιάθου συγκρούστηκε με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε αλλοδαπός και επέβαινε μια ακόμη γυναίκα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, με αποτέλεσμα να περάσει στο αντίθετο ρεύμα και να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με το λεωφορείο και να καταλήξουν σε φράχτη που εφάπτεται της περιφερειακής οδού.

Άμεση ήταν η επέμβαση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου όπου οι άντρες του απεγκλώβισαν με με μεγάλη δυσκολία τον οδηγό και την συνοδηγό ενώ συγχρόνως περιπολικά και άντρες του Α.Τ Σκιάθου ρύθμιζαν την κυκλοφορία.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν το ζευγάρι να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου ενώ διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν πως ο οδηγός βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο οδηγός του Λεωφορείου και οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους.

Η προανάκριση για αιτία του ατυχήματος συνεχίζεται απο το Α.Τ Σκιάθου

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση