Πυροβόλησε τον αδερφό του και το έσκασε στα βουνά

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2023 08:05 Πυροβόλησε τον αδερφό του και το έσκασε στα βουνά

Κρατούσε χρόνια η κόντρα τους μέχρι να καταλήξει σε αιματηρό επεισόδιο…

Μεγάλη επιχείρηση έχει στηθεί από την Αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη του αιματηρού οικογενειακού επεισοδίου που συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης (9/8) στη Διάβα Καλαμπάκας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr ο δράστης κατάφερε και διέφυγε στα βουνά παρά τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο και «χτενίζουν» την περιοχή, ενώ αρχικά φαίνεται να είχε κρυφτεί στο μαντρί του.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως το όπλο της συμπλοκής, ένα μονόκαννο, ο δράστης το άφησε στο σπίτι του και μετά τράπηκε σε φυγή με τα πόδια.

Η περιοχή που τον αναζητούν είναι δύσβατη και ο δράστης, ως κτηνοτρόφος την γνωρίζει πολύ καλά.

Με σκάγια και στα δύο πόδια

Στο Νοσοκομείο Τρικάλων μεταφέρθηκε το θύμα, το οποίο οι πηγές μας αναφέρουν πως έχει σοβαρά τραύματα και στα δύο πόδια καθώς ο πυροβολισμός που δέχτηκε ήταν σχεδόν εξ επαφής. Ίσως χρειαστεί η διακομιδή του στην Λάρισα.

Χρόνιες οι διαμάχες τους

Ο καυγάς μεταξύ των δύο αδερφών, τα σπίτια των οποίων μάλιστα βρίσκονται στην ίδια αυλή, ξεκίνησε το μεσημέρι της Τετάρτης παρουσία κι άλλων οικείων προσώπων, ενώ δεν άργησε να πάρει άσχημη τροπή.

Ο μεγαλύτερος αδερφός, ηλικίας 62 ετών πήρε το όπλο και έριξε στον αδερφό του, ηλικίας 58 ετών, μπροστά στα έντρομα μάτια των συγγενών τους.

Το θύμα έπεσε τραυματισμένος, ενώ ο φερόμενος ως δράστης τράπηκε σε φυγή και μάλιστα ημίγυμνος και μέσα στα αίματα.

Κάτοικοι του χωριού, μιλώντας συγκλονισμένοι στο Trikalanews.gr αναφέρουν πως οι διαμάχες τους κρατάνε χρόνια, αλλά ποτέ δεν περίμεναν να έχουν τέτοια κατάληξη.

Πηγή: Trikalanews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση