Λαμία: Τροχαίο με μηχανάκι σε διασταύρωση (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 15:54 Λαμία: Τροχαίο με μηχανάκι σε διασταύρωση (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Τραυματίστηκε 35χρονος δικυκλιστής τον οποίο παρέλαβαν διασώστες του ΕΚΑΒ - «Είναι επικίνδυνη διασταύρωση...», λέει κάτοικος της περιοχής στο LamiaReport.

Το τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 3:00'  το μεσημέρι της Παρασκευής στη συμβολή των οδών Ροζάκη Αγγελή και Λεβαδίτου, στο πρώην πρακτορείο Στυλίδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο άτυχος δικυκλιστής ανέβαινε κανονικά την οδό Λεβαδίτου, όταν την ίδια στιγμή ο οδηγός ενός αυτοκίνητου παραβίασε το STOP της Ροζάκη Αγγελή, μα αποτέλεσμα να συγκρουστούν.

Μετά τη σύγκρουση ο αναβάτης κατέληξε μαζί με το μηχανάκι πάνω στο πεζοδρόμιο. Ευτυχώς φορούσε κράνος και δεν χτύπησε στο κεφάλι, ωστόσο τραυματίστηκε στην πλάτη και στη μέση του, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

«Είναι πολύ επικίνδυνη διασταύρωση, αφου περνούν το STOP αφηρημένοι χωρίς να σταματήσουν....», λέει στο LamiaReport ένας περίοικος, ο οποίος τονίζει ότι οι οδηγοί θα πρέπει να προσέχουν τόσο στη συγκεκριμένη διασταύρωση όσο και στην επόμενη της οδού Λεβαδίτου με την Όθωνος, όπου επίσης έχουν γίνει σοβαρά τροχαία.

Δείτε βίντεο:

Δείτε και φωτογραφίες από το σημείο του τροχαίου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση