Σε χωριά και κωμοπόλεις ο Φάνης Σπανός και οι συνεργάτες του

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023 10:46 Σε χωριά και κωμοπόλεις ο Φάνης Σπανός και οι συνεργάτες του

Στις Δ.Ε. Κηρέως και Ελυμνίων το Σαββατοκύριακο…

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της παράταξης "Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας" επισκέφθηκαν χωριά και κωμοπόλεις στις δημοτικές ενότητες Κηρέως και Ελυμνίων του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας, προκειμένου να συναντηθούν και να ανταλλάξουν απόψεις με πολίτες.

Συγκεκριμένα, επισκέφθηκαν τα χωριά και τις κωμοπόλεις: Προκόπι, Πήλι, Μαντούδι, Κήρινθος, Στροφυλιά, Λίμνη, Ροβιές, Κουρκουλοί, Σκεπαστή, Κεχριές, Ζωοδόχος Πηγή και Φαράκλα, ενώ τις επόμενες μέρες θα ολοκληρωθεί η επίσκεψη στον συγκεκριμένο Δήμο με την δημοτική ενότητα Νηλέως.

Ξεχωριστή στιγμή ήταν και η συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδος Ιστιαίας & Βορείων Σποράδων κ. Χρυσόστομο κατά την επίσκεψη που έκαναν στην Εκκλησιαστική Κατασκήνωση της Μητρόπολης στα Ήλια. Η κατασκήνωση φιλοξενεί εκατοντάδες παιδιά ετησίως και πρόσφατα ανακαινίστηκε με έργο που χρηματοδότησε και εκτέλεσε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

«Ολοκληρώσαμε ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο συναντήσεις με φίλους από τον Δήμο Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και πρόσθεσε: «Ξαναβρεθήκαμε με πρόσωπα γνώριμα, με ανθρώπους που μας εμπιστεύονται και μας στηρίζουν, αλλά και με πολλούς νέους φίλους. Τους ενημερώσαμε για όσα έγιναν και όσα έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στον τόπο μας και κυρίως ακούσαμε με προσοχή κάθε τους λέξη, κάθε τους συμβουλή. Ανανεώσαμε μια σχέση εμπιστοσύνης που κρατάει χρόνια, γιατί είναι αληθινή και έχει δοκιμαστεί στα εύκολα και στα δύσκολα. Στα μεγάλα αναπτυξιακά έργα, όπως τα δύο λιμάνια που ολοκληρώνουμε, αλλά και στις στιγμές που δοκιμάστηκαν οι αντοχές όλων μας και σταθήκαμε όρθιοι

»Στην Εκκλησιαστική Κατασκήνωση της Μητρόπολης, είχαμε τη χαρά να συναντήσουμε και να πάρουμε την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Χρυσοστόμου. Ενός ιεράρχη, που έχει αφοσιωθεί στον Θεό, αλλά και στον τόπο μας και τους ανθρώπους του. Η συμπόρευσή μας και η συνεργασία μας έχει αποδώσει τα μέγιστα για την ανάδειξη εκκλησιαστικών μνημείων και όχι μόνο».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση