Θρήνος για γνωστό επιχειρηματία που έπεσε από σκεπή

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 27 Αυγούστου 2023 08:06 Θρήνος για γνωστό επιχειρηματία που έπεσε από σκεπή

Επέβλεπε τεχνικές εργασίες όταν γλίστρισε κι έπεσε από ύψος 18 μέτρων - Βαρύ πένθος σε όλη τη Μαγνησία.

Σαν “βόμβα” έπεσε χθες στην τοπική κοινωνία η είδηση για τον τραγικό θάνατο του γνωστού Βολιώτη επιχειρηματία Δημήτρη Αντωνόπουλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του πέφτοντας  από ύφος 18 μέτρων, την ώρα που επέβλεπε τεχνικές εργασίες σε έργο στα Οινόφυτα Βοιωτίας.

Ο Δημήτρης Αντωνόπουλος ήταν μαζί με τον αδερφό του Κωνσταντίνο ιδιοκτήτης  κατασκευαστικής εταιρείας που δραστηριοποιείται κυρίως στον χώρο των προκατασκευασμένων οικιών, ενώ επίσης κατασκευάζει κιόσκια, σκέπαστρα, πέργκολες, κάγκελα, περιφράξεις κ.α..

Όπως αναφέρουν τα gegonota.news χθες επιθεωρούσε έργο στα Οινόφυτα Βοιωτίας, όταν γλίστρησε από τη σκεπή και έπεσε στο κενό από ύψος 18 μέτρων. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, δυστυχώς όμως ήταν ήδη αργά.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Κυριακή στις 12.30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου του Κοιμητηρίου Βόλου.

Η είδηση για τον αδόκητο χαμό του βύθισε σε βαρύ πένθος τη μητέρα και τον αδερφό του, που αδυνατούν να πιστέψουν το κακό που «χτύπησε» την οικογένειά τους. Συγκλονισμένοι είναι, επίσης, συγγενείς και φίλοι του άτυχου 50χρονου στον Βόλο, που εκφράζουν με μηνύματα στα social media τη βαθιά λύπη και συγκίνησή τους για τον ξαφνικό χαμό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση