Μυστηριώδης θάνατος 55χρονου από τη Χαλκίδα στη μακρινή Σιγκαπούρη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023 07:57 Μυστηριώδης θάνατος 55χρονου από τη Χαλκίδα στη μακρινή Σιγκαπούρη

Είχε μεταβεί για επαγγελματικούς λόγους…

Βαρύ πένθος στη Χαλκίδα στην είδηση του θανάτου του 55χρονου Λουκά Φραντζεσκίδη, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στη Σιγκαπούρη.

Σύμφωνα με το egnomi.gr ο 55χρονος, ναυπηγός στο επάγγελμα, αρρώστησε μέσα στο πλοίο που επιθεωρούσε στο δρομολόγιο Κίνα - Σιγκαπούρη και νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο, όπου δύο μέρες αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Μέσω των social media, οι φίλοι του ζητούν να χυθεί άπλετο φως στις συνθήκες θανάτου του καθώς γνώριζαν ότι ο φίλος τους ήταν υγιέστατος.

Ο Λουκάς Φραντζεσκίδης ήταν παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Αγαπούσε πολύ τη θάλασσα και ήταν μέλος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χαλκίδας που ανέβασε το παρακάτω συλλυπητήριο μήνυμα:

«Με μεγάλη μας θλίψη πρέπει να ανακοινώσουμε άλλη μία απώλεια ενός φίλου ιστιοπλόου. Ο φίλος και μέλος του ομίλου μας Λουκάς Φραντζεσκίδης έφυγε ξαφνικά από κοντά μας με τρόπο αναπάντεχο. Στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους. Όταν ξέρουμε περισσότερα για τη νεκρώσιμη ακολουθία θα υπάρξει επόμενη ανακοίνωση».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση