Καταιγίδα στο Μαρτίνο μετά την πυρκαγιά

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2023 13:47 Καταιγίδα στο Μαρτίνο μετά την πυρκαγιά

Στη Λοκρίδα τα πρώτα σημάδια της κακοκαιρίας «Ντάνιελ»…

Μετά την πυρκαγιά το βράδυ της Κυριακής, καταιγίδα, εκδηλώθηκε στην περιοχή του Μαρτίνου και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Λοκρών, μετά τις 11 το πρωί της Δευτέρας.

Τα φαινόμενα κατά τόπους είναι έντονα, με την κακοκαιρία από τα πρώτα σημάδια του «Ντάνιελ» να επεκτείνονται τόσο στην απέναντι ακτή του Βόρειου Ευβοϊκού κόλπου στην Εύβοια από τα Καλύβια μέχρι τη Δροσιά, αλλά και νοτιότερα από το Ακραίφνιο μέχρι τις Ερυθρές.

Έντονα φαινόμενα έχουμε επίσης στις ακτές της Πρέβεζας και στα ορεινά της νότιας Πελοποννήσου πάνω από Καλαμάτα και Σπάρτη.

Σύμφωνα με το επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ η κακοκαιρία με κωδική ονομασία «Ντάνιελ» θα προκαλέσει ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και μεγάλη συχνότητα κεραυνών, ενισχυμένους ανέμους στο Αιγαίο και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

Σημειώνεται ότι τα μεγαλύτερα ύψη βροχής για το επόμενο 48ωρο θα δεχτούν η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η κεντρική και ανατολική Στερεά, η βόρεια Εύβοια και η Πελοπόννησος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση