Φθιώτιδα: Ότι απέμεινε από το αυτοκίνητο της 48χρονης στο φοβερό τροχαίο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2023 08:57 Φθιώτιδα: Ότι απέμεινε από το αυτοκίνητο της 48χρονης στο φοβερό τροχαίο

Από θαύμα γλίτωσε η 20χρονη οδηγός του άλλου αυτοκινήτου, που επίσης διαλύθηκε…

Με γερανό από τη Λαμία, απομακρύνθηκε από την άκρη της π.ε.ο., στο 22ο χλμ Λαμίας - Δομοκού, το μοιραίο αυτοκίνητο που οδηγούσε 48χρονη γυναίκα και βρέθηκε στο δρόμο νταλίκας, η οποία εξετράπη της πορείας της και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου.

Η άτυχη γυναίκα που διέμενε Αθήνα, αλλά η καταγωγή της ήταν από χωριό της Βόρειας Ελλάδας, βρήκε ακαριαίο θάνατο και χρειάστηκε η επέμβαση των ειδικά εκπαιδευμένων πυροσβεστών της 7ης ΕΜΑΚ για να απεγκλωβιστεί από τα συντρίμμια του λευκού ΤΟΥΟΤΑ.

Σημειώνουμε ότι στο τροχαίο δυστύχημα ενεπλάκη και τρίτο όχημα, ένα ακόμη ΤΟΥΟΤΑ που οδηγούσε 20χρονη κάτοικος του Δομοκού, που από θαύμα σώθηκε από τη σφοδρή σύγκρουση με το μεγάλο όχημα.

Τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Λαμίας διακομίστηκε και ο 65χρονος οδηγός της μοιραίας νταλίκας

Το πρωί της Τρίτης (5/9) γερανός απομάκρυνε ότι απέμεινε από το λευκό ΤΟΥΟΤΑ, με τις φωτογραφίες να μαρτυρούν τη σφοδρότητα της σύγκρουσης:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση