Συνεχίζεται η σφοδρή κακοκαιρία Daniel το απόγευμα της Τετάρτης – 331 χιλιοστά βροχής στην πόλη της Καρδίτσας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2023 20:35 Συνεχίζεται η σφοδρή κακοκαιρία Daniel το απόγευμα της Τετάρτης – 331 χιλιοστά βροχής στην πόλη της Καρδίτσας

Συνεχίζονται τα έντονα φαινόμενα της κακοκαιρίας Daniel στα κεντρικά τμήματα της χώρας, καθώς και σε άλλες περιοχές τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης. Τα ισχυρότερα φαινόμενα παρουσιάζουν ιδιαίτερη εμμονή στη Θεσσαλία.

Θα πρέπει να διευκρινιστεί και πάλι ότι αρκετοί μετεωρολογικοί σταθμοί της Μαγνησίας και των Σποράδων, που έχουν δεχθεί τα ακραία ύψη βροχής τις τελευταίες ημέρες, σταμάτησαν να μεταδίδουν τα δεδομένα τους λόγω διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος.        

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr το μεγαλύτερο ύψος βροχής από τα μεσάνυχτα (00:00) έως αργά το απόγευμα (19:00) της Τετάρτης 06/09 σημειώθηκε στην πόλη της Καρδίτσας με 331 mm, ενώ τα οκτώ μεγαλύτερα ημερήσια ύψη βροχής παρουσιάζονται στον παρακάτω χάρτη.

https://www.meteo.gr/UploadedFiles/articlePhotos/SEP23/rain_gr_060923_daniel.png

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση