Ολονύχτια μάχη για να μην "πνίξει" τη Λάρισα ο Πηνειός

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2023 23:38 Ολονύχτια μάχη για να μην "πνίξει" τη Λάρισα ο Πηνειός

Στήνουν αναχώματα και κάνουν παρεμβάσεις για να εμποδίσουν τον θυμωμένο Πηνειό να μπει στην πόλη - Μηχανήματα της ΙΝΤΕΡΚΑΤ του Ομίλου Παπαϊωάννου συμμετέχουν στη δύσκολη αυτή επιχείρηση.

Η περιοχή της Λάρισας δοκιμάζεται σκληρά και οι επόμενες ώρες ειναι ιδιαίτερα σημαντικές αφού η στάθμη του ποταμού Πηνειού έχει φτάσει σε πρωτόγνωρα επίπεδα απειλώντας τον αστικό ιστό της Θεσσαλικής πρωτεύουσας.

Όπως είπε και ο Δήμαρχος ολόκληρη η πόλη της Λάρισας αντιμετωπίζει τον κίνδυνο πλημμύρας καθώς η στάθμη του Πηνειού είναι στα 10 μέτρα.

Στη μάχη αυτή μεταξύ άλλων συμμετέχει και ο Όμιλος Παπαϊωάννου, ο οποίος και όλες τις προηγούμενες ημέρες με πρωτοβουλία του Πανουργιά Παπαϊωάννου είναι στην πρώτη γραμμή με στελέχη της ετιαρείας που συντονίζουν τις δράσεις, έχοντας διαθέσει μεγάλο στόλο μηχανημάτων, που έκαναν παρεμβάσεις στη Φθιώτιδα, και σε όλους τους νομούς της Θεσσαλίας για την αποκατάσταση των ζημιών από την κακοκαιρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση