Δύο νταλίκες μέσα σε λίγες ώρες κόλλησαν στο κέντρο της Λαμίας (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 09:04 Δύο νταλίκες μέσα σε λίγες ώρες κόλλησαν στο κέντρο της Λαμίας (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Ψάχνοντας το δρόμο για Θεσσαλία!...

Απανωτά ήταν τα περιστατικά με νταλίκες που έχασαν το δρόμο τους και βρέθηκαν να προσπαθούν να στρίψουν μέσα στο κέντρο της Λαμίας, τη Δευτέρα (11/9).

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι με αλλοδαπό οδηγό να ψάχνει στην οδό Αβέρωφ το δρόμο για τα Τρίκαλα!

Δημοτικός Αστυνομικός έκοψε την κυκλοφορία και μετά από αρκετές μανούβρες, το μεγάλο όχημα διέσχισε τη Σατωβριάνδου ακολουθώντας την έξοδο της Καποδιστρίου.

Λίγες ώρες αργότερα, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, άλλος αλλοδαπός οδηγός έμπλεξε ακριβώς στον ίδιο δρόμο.

Δείτε βίντεο:

Αυτή τη φορά πληρώματα της ΕΛ.ΑΣ., βοήθησαν στον απεγκλωβισμό του δείχνοντάς του την έξοδο μέσω Καποδιστρίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport οι ξένοι οδηγοί που δεν μπορούν να προσεγγίσουν από τις εθνικές αρτηρίες Τρίκαλα ή Καρδίτσα, έμπλεξαν με τα GPS ψάχνοντας την παλαιά εθνική και το ρεύμα ανόδου του Ε65, μέσα από τη Λαμία! Ο ένας μάλιστα ερχόταν από τα Γιάννενα και από όσο προσπάθησε να εξηγήσει με σπαστά αγγλικά αυτό τον δρόμο του υπέδειξαν για τον προορισμό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση