Λαμία: Νταλίκα «μάζεψε» στάση και πινακίδα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 09:20 Λαμία: Νταλίκα  «μάζεψε» στάση και πινακίδα

Ιδιαίτερα φορτωμένο το οδικό δίκτυο γύρω από την πόλη με μεγάλα οχήματα που ψάχνουν τον Ε65…

Συνεχώς απασχολούν τα μεγάλα επαγγελματικά οχήματα - κυρίως με ξένες πινακίδες - που μπλέκονται σε κεντρικές οδούς της πόλης, ωστόσο δε λείπουν και κάποια ατυχήματα περιμετρικά.

Μία νταλίκα, με πινακίδες Βουλγαρίας στη Λεωφόρο Καλυβίων, στο ύψος του ΚΕΥΠ, «μάζεψε» μπροστά της μια πινακίδα σήμανσης και εν συνέχεια την στάση που υπάρχει στο σημείο.

Το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης (14/9/23) και ευτυχώς, δεν υπήρχε πεζός εκείνη την ώρα στο σημείο, καθώς θα μπορούσε να υπάρξει σοβαρός τραυματισμός.

Ο οδηγός της νταλίκας τελικά σταμάτησε στην ΠΕΛ, καθώς σε όλη τη διαδρομή από ΚΕΥΠ μέσω Κύπρου και Βασιλικών, δεν υπήρχε άνοιγμα να σταματήσει. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες και για κείνον η ζημιά είναι σημαντική, ενώ του βεβαιώθηκαν και οι σχετικές παραβάσεις από την Τροχαία Λαμίας.

Γεγονός είναι ότι με το κλείσιμο του ΠΑΘΕ, η νότια είσοδος της Λαμίας και ο συνδετήριος με την π.ε.ο. Λαμίας - Λάρισας έχει γίνει πολύ «δημοφιλής» για επαγγελματικά αυτοκίνητα που αναζητούν τον Ε65 που θυμίζουμε ότι λειτουργεί χωρίς διόδια μέχρι το πρωί του Σαββάτου.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση