Στήριξη του Θύμιου Καραΐσκου από τη Νέα Δημοκρατία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 08:24 Στήριξη του Θύμιου Καραΐσκου από τη Νέα Δημοκρατία

Επίσημη στήριξη του κόμματος της νέας Δημοκρατίας έδωσε σήμερα στο εκλογικό κέντρο του δημάρχου Λαμιέων Θύμιο Καραΐσκου και εκ νέου υποψηφίου ο γενικός γραμματέας αυτοδιοίκησης της νέας Δημοκρατίας και βουλευτής του νότιου τομέα Αθηνών Διονύσης Χατζηδάκης.

Ο κύριος Χατζηδάκης δήλωσε ότι η Νέα Δημοκρατία στηρίζει τον δήμαρχο Θύμιο Καραΐσκου όχι μόνο επειδή είναι μέλος της πολιτικής επιτροπής αλλά και γιατί είναι ένας επιτυχημένος δήμαρχος, ο οποίος σε περίοδο Πανδημίας και ενεργειακής κρίσης κατάφερε να κρατήσει το Δήμο του όρθιο και να παράγει σημαντικό έργο.

Δείτε το βίντεο:

Ο κύριος Διονύσης Χατζηδάκης επισκέφτηκε σήμερα το απόγευμα, το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου δημάρχου Θύμιο Καραΐσκου συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Φθιώτιδας της νέας Δημοκρατίας Σπύρο Κωσταρά.

Ο Σπύρος Κωστάρας παίρνοντας το λόγο είπε ότι η προσπάθεια στήριξης του Θύμιο Καραΐσκου ξεκίνησε το 2019, και ευελπιστούμε ότι με την τωρινή στήριξη θα συνεχιστεί η καλή πορεία για το Δήμου Λαμιέων.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση