Ο Νίκος Γκάλης δημοπρατεί υπογεγραμμένη φανέλα του για τους πληγέντες της Θεσσαλίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 16:07 Ο Νίκος Γκάλης δημοπρατεί υπογεγραμμένη φανέλα του για τους πληγέντες της Θεσσαλίας

Ο Νίκος Γκάλης στηρίζει τους πληγέντες της Θεσσαλίας. Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ έβαλε σε δημοπρασία μία υπογεγραμμένη φανέλα της Εθνικής από την NG συλλογή του και τα έσοδα θα δοθούν σ’ αυτούς που έχουν ανάγκη.

Ο Νίκος Γκάλης φρόντισε για ακόμα μία φορά να δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο. Σύμφωνα με ανάρτησή του στο Facebook, ο “γκάνγκστερ” δημοπρατεί για υπογεγραμμένη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας, μέσω της πλατμφόρμας Charity Idols, προκειμένου να συγκεντρωθεί ένα ποσό υπέρ των πληγέντων από τις φονικές πλημμύρες στη Θεσσαλία.

“Όπως κάθε χρόνο στηρίζω το CharityIdols με τη διάθεση μιας υπογεγραμμένης φανέλας της Εθνικής Ομάδας από την NG συλλογή μου για τη δημοπρασία τους. Τα έσοδα θα διατεθούν στους πληγέντες της Θεσσαλίας. Ελπίζω σε θερμή ανταπόκριση και σας ευχαριστώ!”, ανέφερε στην ανάρτησή του ο Νίκος Γκάλης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση