Αστυνομικοί από την Πάτρα εντόπισαν χασισόδεντρα στην ορεινή Φωκίδα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 23:11 Αστυνομικοί από την Πάτρα εντόπισαν χασισόδεντρα στην ορεινή Φωκίδα

Ξεριζώθηκαν 625 δενδρύλλια από την «ορφανή» θητεία…

Επιχείρηση των Αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, με τη συνδρομή ειδικής ομάδας αστυνομικών της ΕΚΑΜ, πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί σε ορεινή περιοχή της Φωκίδας για την εκρίζωση 625 δενδρυλλίων κάνναβης ύψος έως και 1,5 μέτρου.

Δυστυχώς δε βρέθηκε κανείς από τους καλλιεργητές, για αυτό η σχηματισθείσα δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα είναι σε βάρος άγνωστων δραστών οι οποίοι και αναζητούνται.

Ωστόσο, στον χώρο της φυτείας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν σκαπτικά εργαλεία, σακούλες λιπάσματος, κουβάδες και πλαστικά δοχεία νερού, τα οποία χρησιμοποιούνταν για την περιποίηση των δενδρυλλίων κάνναβης, καθώς και ένα γάντι, αντικείμενα τα οποία περισυλλέχθηκαν ως πειστήρια και θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις.

Το παράνομο προσδοκώμενο περιουσιακό όφελος που θα αποκόμιζαν οι δράστες σύμφωνα με τους αστυνομικούς εκτιμάται ακόμη και στα 936.000 ευρώ.

Η δικογραφία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση